• 021419261 ; 0646422849
  • beta-b@mts.rs
  • Pon - Pet: 07.00 - 15.30 Sub: 3.2.2024 ne radimo
  • Temerinski put 22
 

Webertene Extraclean 25kg-fasadni malter

Webertene ExtraClean je tankoslojni dekorativni malter sa progresivnim samočistećim efektom.

Video

Ton karta

Prikazana cena je za kantu bele boje. Cena kante u nekoj od boja iz ton karte varira u zavisnosti od količine utrošenih koloranata.

BR: 3109 Kategorija:

Webertene ExtraClean je tankoslojni dekorativni malter sa progresivnim samočistećim efektom. Spaja sve pozitivne strane silikonskih i silikatnih maltera. Upotrebom jedinstvenih osobina čestica, sve pozitivne strane obe vrste fasada se kombinuju u jednu.

Koristi se prilikom izrade novih, kao i prilikom rekonstrukcija, modernizacije i renoviranja starih fasada. Pogodan je za upotrebu spolja i unutra. Može se koristiti na mestima sa visokim i agresivnim zagađenjem vazduha koje opterećuje fasadu.

Upotrebom samočisteće fasade webertene ExtraClean,  životni vek fasade se znatno produžava i smanjuju troškovi za njeno održavanje. Zahvaljujući veoma malom procentu organskih materija koje se nalaze u fasadi, na površini se stvara elektrostatički naboj i prašina iz atmosfere se ne lepi na fasadu. Fasada je istovremeno i hidrofobna i paropropusna. Zbog toga na površini fasade ostaje minimalna količina vode i na taj način se značajno smanjuje mogućnost za razvoj mikroorganizama.

 

 

Možda vas zanima…

© Copyright 2024 BetaB d.o.o by