Weberprim beton kontakt 25 kg

4,200.00 рсд 25 kg

Weberprim beton kontakt je premaz za ujednačavanje unutrašnjih betonskih površina. Pogodan je za korišćenje pre nanošenja maltera i masa za izravnavanje i pre keramičkih radova a može da se koristi i na gips-kartonskim pločama.

Proizvod je crvene boje nakon sušenja.

Pakovanje: 25kg, kanta, 600kg na paleti

Potrošnja: Od 0,15 kg/m² do 0,30 kg/m²

Šifra proizvoda: 0440 Kategorija:

Weberprim beton kontakt

Svi navedeni parametri se odnose na standardne vremenske uslove – temperatura 20˚C, relativna vlažnost vazduha do 65%. Ukoliko vremenski uslovi nisu u skladu sa navedenim potrebno je postupak rada prilagoditi datim okolnostima. Weber garantuje da je kvalitet isporučenih proizvoda u skladu sa svim normama i pravilima proizvodnje osnovnih premaza. Kompanija ne snosi odgovornost za nepravilno izvođenje radova sa navedenim materijalom, za korišćenje materijala u svrhe koje nisu navedene u opisu proizvoda, kao ni za izvođenje radova pri vremenskim uslovima koji nisu u skladu sa navedenim u opisu proizvoda. Weber preporučuje da se pre početka radova urade probne površine. Kompanija prihvata reklamacije samo na kvalitet proizvoda, ukoliko je isti skladišten, pripremljen i primenjen prema izdatim uputstvima.

Karakteristike i prednosti:

Pre nanošenja maltera i masa za izravnavanje

Pogodan i za gips-karton ploče

Pogodan i pre keramičarksih radova

Crvene boje nakon sušenja

 

Ograničenja:

Temeratura vazduha i podloge za rad i sušenje iznad 5˚C i ispod 30˚C, bez direktnog uticaja vetra, sunca i padavina – zaštita od sunca i vetra može da bude zaštitna fasadna mreža, ali nedovoljna ukoliko su ovi vremenski faktori izraženi i snažni.

Čuvati od smrzavanja.

 

© Copyright 2018 BetaB d.o.o by