• 021419261 ; 0646422849
  • beta-b@mts.rs
  • Pon - Pet: 07.00 - 15.30 Sub: 3.2.2024 ne radimo
  • Temerinski put 22
 

Sika thermocoat Uni 25kg

714.00 рсд 25kg

Sika ThermoCoat Uni je univerzalni malter za lepljenje i armiranje termoizolacionih
ploča (stiropor-EPS, stirodur-XPS)

BR: 1244 Kategorija:

Sika ThermoCoat Uni  je gotov cementni malter, koji sadrži pesak odabrane granulacije i odgovarajuću količinu polimera i specijalnih aditiva. Nakon mešanja sa vodom, dobija se veoma obradljiv malter, kojim se postiže kvalitetno lepljenje i/ili armiranje mrežicom preko termoizolacionih ploča.

Upotreba: Sika ThermoCoat UNI je cementni malter u prahu koji predviđen za lepljenje termoizolacionih ploča od polistirena, kao i za armiranje i gletovanje preko termoizolacionih ploča, čime se dobija odlična podloga za nanošenje završnih, dekorativnih, fasadnih maltera.

Podloge na koje se mogu lepiti termoizolacione ploče su raznovrsne: cementni malter, krečno-cementni malter, beton, betonske blokove , ciglu, giter blok i sl.

Karakteristike: omogućava lepljenje izolacionih ploča od polistirena zahvaljujući odgovarajućem odnosu mineralnih veziva i sintetičkih smola. Takođe, odgovarajući udeo specifičnih dodataka daje malteru odličnu obradljivost, vodoodbojnost i fleksibilnost, što ovaj materijal čini idealnim za nanošenje preko termoizolacionih ploča, armiranje mrežicom i gletovanje.

Boja: Siva

Pakovanje: Vreće od 25 kg na europaletama od 1200 kg

© Copyright 2024 BetaB d.o.o by