• 021419261 ; 0646422849
  • beta-b@mts.rs
  • Pon - Pet: 07.00 - 15.30 Sub: 3.2.2024 ne radimo
  • Temerinski put 22
 

Sika thermocoat acryl primer 25kg – podloga za fasadni malter

4,200.00 рсд 25 kg

Sika thermocoat acryl primer  je podloga koja se nanosi pre ugradnje Sika thermocoat acryl top fasadnog maltera u termoizolacionim sistemima.

BR: 1252 Kategorija:

Sika thermocoat acryl primer  je akrilna, strukturna podloga koja se koristi kao premaz pre ugradnje SikaThermoCoat AcrylTop fasadnog maltera u termoizolacionim sistemima. Proizvodi se u beloj boji, ali se može tonirati u neku od nijansi iz Sika Tint System-a. Sadrži kvarcni pesak određene granulacije zahvaljujući kome je moguće dobiti odgovarajuću strukturu kako bi fasadni malter adekvatno prianjao na podlogu.

Upotreba: Sika ThermoCoat Acryl Primer se koristi kao premaz pre ugradnje Sika ThermoCoat AcrylTop fasadnog maltera u termoizolacionim sistemima. Sika ThermoCoat Acryl Primer se može nanositi na mnoge tipove podloga, kao na primer: cementni malter za rabiciranje preko termoizolacionih panela, mašinski krečno-cementi malteri, cementne ploče, beton, gipsane ploče, itd.

Karakteristike: Formiranje strukture na podlozi za poboljšanje prionjivosti fasadnih maltera, ujednačavanje upojnosti podloge, dodatno učvršćivanje podloge, visoka vodoodbojnost i slabo upijanje vode, odlična adhezija za preporučene podloge.

Boja: Bela ili neka od 260 nijansi Sika Tint System-a

Pakovanje: Kanta od 25 kg

© Copyright 2024 BetaB d.o.o by