Aqual emajl lak 0.65 l – beli mat vodena baza

1,020.00 рсд 0.65 l

Aqual emajl lak je univerzalni  vodorazredivi dekorativni završni  premaz namenjen za zaštitu drvenih površina u eksterijeru kao što su: građevinska stolarija, baštenski nameštaj, ograde kao i za predmete u enterijeru, dečijeg nameštaja i igračaka i drugo.

Šifra proizvoda: 4566 Kategorija:

Aqual emajl lak

Osobine i upotreba: elastičnost, postojanost na UV zračenje i atmosferilije, vodu kao i otpornost na lepljenje dodirnih površina glavne su karakteristike ovog proizvoda.Nanosi se  preko drvenih podloga prethodno zaštićenih AQUAL bajcom (za unutra) ili AQUAL impregnacijom za drvo (za spolja) ili AQUAL osnovnom bojom za drvo. Može se nanositi preko starih alkidnih i nitro premaza uz prethodnu pripremu površine brušenjem. Nanosi se  četkom, valjkom ili prskanjem u 2 sloja razređen vodom do radnog viskoziteta.

Sušenje: sušenje između slojeva je 4-6h, a potpuno je suv nakon 24h pri temperaturi 20-25ºC i vlažnosti vazduha max. 50-60%.

Nijansa i sjaj: Proizvodi se u nijansama po ton karti proizvođača, RAL ton karti  ili po želji kupca u tri kategorije sjaja: mat, polumat i sjajni. 

Potrošnja: 100-120 g/mpo sloju.

© Copyright 2018 BetaB d.o.o by